Ladies Night Out | Stederne
200
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-200,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Hornsleth Bar

Hornsleth Bar er en kombination af cocktail bar og natklub, hvor de før midnat kører med halv pris på udvalgte drinks, cocktails og flasker spiritus.

Kristian Hornsleth har udsmykket og designet baren, som ses vil ved vores øjekast på Hornsleth bar.

The Drunken Flamingo

Hos The Drunken Flamingo kan du nyde lækre cocktails i festlige omgivelser!

Indenfor finder du to barer og en masse hyggelige båse. Derudover har de en stor udendørs overdækket terrasse med bar og dansegulv.

Butchers

På bedste New Yorker-facon er atmosfæren præget af bare murstensvægge, rustne jernkæder, udstoppede dyrehoveder og kadavere i bure. Men selvfølgelig med et hjemligt Københavner-touch og en lun belysning. Cocktail-natklubbens deliciøse drinkskort byder på kulørt cocktailkræs og sprøde signatur-shots.

Strøm Bar

Baren er indrettet i moderne art deco-stil. De to svenske brødre har sammenlagt mere end ti års erfaring fra de bedste københavnske cocktailbarer.

Strøm serverer cocktails på fad, hvilket er en større tendens på cocktailbarerne i USA.

Zefside

I et 220 kvadratmeter stort kælderlokale med højt til loftet i indre København finder du Zefside, en cocktailbar, hvis koncept er fest og gode cocktails.

Zefside har det, som mange andre cocktailbarer mangler – et dansegulv. Det er ikke prangende stort, men det er der til dem, der har lyst til at lufte danseskoene til langt ud på natten.

The Jane

Natklubben The Jane på Gråbrødretorv satser på Mad Men, kvindetække og hemmelige døre skjult i bogreoler.

Ikke mindre end 340 kvadratmeter fylder natklubben The Jane på Gråbrødretorv, der især satser på, at det kvindelige publikum bliver tiltrukket af stedet, der er indrettet med tydelig inspiration fra den hypede tv-serie Mad Men.

Dahl & Dahl

Dahl&Dahl er en hyggelig og velsmagende cocktailbar i København. Med en placering på Dronningens Tværgade ligger cocktailbaren i Københavns midtby – tæt på både Kongens Nytorv og Nørreport metrostation.

Madam Chu’s

Cocktailbaren Madam Chu’s ligger i flotte omgivelser nede ved Gammel Strand sammen med alle de andre trendy cocktailbarer i København.

Madam Chu’s er inspireret af den kinesiske stil, hvor de sorte vægge er prydet med mønstre, og røde lamper hænger rundt omkring i lokalet.